Focus + Focus = Succes

Wat zou het voor jou betekenen wanneer je meer meekrijgt van je omgeving en dat je deze prikkels efficiënter kan verwerken om sneller te reageren? Zeker in een steeds dynamischere (mobiele) wereld, waarin informatie bepalend is voor de successen die we boeken. Of je nu een topsporter bent die bezig is met topprestaties, een manager die overzicht moet houden, of moeite hebt om (werk)druk te reguleren. Ongeacht jouw focus is het van belang dat we het proces van waarnemen, verwerken van informatie en het omzetten tot een handeling zo efficiënt mogelijk inrichten.

“Een goede focus biedt ruimte voor het creëren van kansen en worden bedreigingen sneller gesignaleerd”

Focussen op succes

Wist je dat we dagelijks wel zo’n 3 miljoen prikkels binnenkrijgen en dat 90% van die informatie ook nog eens via onze ogen binnenkomt? Dan snap je ook dat dit dè reden is waarom visueel trainen binnen de topsport en luchtvaart gebruikt wordt.

Door het proces van waarnemen, verwerken en handelen structureel te trainen creëer je de vaardigheid om ook beter te focussen op jouw succes.

 

Lees hier wat Focusses kan doen bij:

Presteren vanuit een ander perspectief

De visuele trainingssessies van Focusses creëren een andere focus op het brein, waardoor er na een aantal trainingssessies een adaptatie ontstaat en je zelf ervaart dat alerter reageren tegelijkertijd minder druk met zich meebrengt. Doordat onze optische specialisten eerst goed onderzoeken hoe je huidige visuele situatie is, kunnen we een op maat gemaakt trainingsprogramma schrijven wat ruimte biedt voor jouw persoonlijke cognitieve ontwikkeling.

Focusses Trainingscentrum

Bij Focusses hebben we altijd onze eigen orthoptisten in huis voor een optimale start van jouw Focusses-traject. Neem vrijblijvend contact met ons op en bezoek ons trainingscentrum.

Dus, wanneer je situaties herkent waarbij er onnodige fouten worden gemaakt, je kansen laat liggen doordat je het simpelweg niet opmerkt, of er ontstaat stress omdat je niet makkelijk met (werk)druk om kan gaan? Dan biedt Focusses® jou een extra perspectief!

Wil jij ook meer focus?

Neem contact met ons op!

Focusses BV
Tempelplein 15
6131 JC Sittard